Home Nieuws

Nieuws

Update: Coronavirus

Vanwege het coronavirus sluit ik de trimsalon tot in ieder geval 6 april. Ik wil geen enkel risico nemen en hoop dat dit ellendige virus snel onder controle is. 

Bij vragen kunt u gerust contact met mij opnemen.

 

Update: Weer aan de slag!

Op 13 december 2017 is Levi geboren. Na een heerlijke kraamtijd, ga ik nu weer lekker aan de slag. Bel, mail of app mij gerust voor informatie en/of afspraken! 

 

Update: Zwangerschapsverlof

Vanaf 14 november 2017 ben ik met zwangerschapsverlof. De trimsalon is hierdoor tijdelijk gesloten. Ik ben van plan om eind maart/begin april 2018 weer aan de slag te gaan als alles goed gaat. Neem gerust contact met mij op voor eventuele vragen.

 

Update: Weer aan het werk!

De vakantie en het zwangerschapsverlof zijn weer voorbij. We zijn weer aan het werk! Bel gerust voor een afspraak.

 

Update: Milan is geboren!

Op maandag 28 maart 2016 is Milan geboren! Het was een lange, zware bevalling maar de kleine doet het supergoed en mama maakt het nu ook goed! De komende tijd genieten! 

De planning is nog steeds om eind juni/begin juli weer te gaan werken. Wel gaan wij half juli op vakantie (precieze data zijn nog niet bekend), dus dan is de salon weer even dicht. 

 

 

Update: Zwangerschapsverlof!

Vanaf nu (18-02-2016) ben ik dan toch echt met zwangerschapsverlof. De komende 16 weken ben ik dus uit de running.. Wanneer ik weer precies aan de slag ga, is nog niet bekend maar de planning is begin van de zomer. Dit zou dus eind juni zijn. 

U kunt uiteraard contact met mij opnemen voor de laatste ontwikkelingen of als u vragen heeft.

 

 

Update: Prijzen zijn aangepast!

In verband met de toenemende werkdruk heb ik besloten om de prijzen per 1-10-2015 voor de trimbehandelingen van een aantal hondenrassen iets te verhogen! Heeft u vragen over de actuele prijzen, neem dan gerust contact met mij op!

Dit kan zoals gebruikelijk via:                                                                                                                                                                                        

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it                                                                                                                                                                                      

Telefoon: 06-44896714

 

 

Update: Uitblinker nominatie!

Op donderdag 18 april 2013 ben ik genomineerd tot Uitblinker van Wellantcollege Gouda! Dit omdat ik deze opleiding (dierenartsassistent paraveterinair) versneld doorloop en daarnaast de opleiding Hondentrimmen heb gedaan en afgerond en inmiddels dus mijn eigen trimsalon heb. Elk jaar wordt dit georganiseerd en van andere Wellant vestigingen wordt er ook een Uitblinker genomineerd. Uiteindelijk kan er maar één iemand de winnaar zijn, en ik ga mijn uiterste best voor deze titel doen!

921029 368044699966822 643897354 o 2

pootjes2
pootjes2
pootjes2